Denne siden skal gjøre deg litt nysgjerrig.

Mood Communication passer ikke for alle bedrifter, men er til gjengjeld kanskje perfekt for deg. Vi er et byrå med sterke meninger, visjoner og stor vilje. Lang erfaring innen medierådgivning er kombinert med kompetanse innen ulike spesialfag. Å koble sammen alle bedriftens kunnskaper er vår styrke.Vår store spesialitet er å utføre analyser og implementere disse i rådgivningen. Vi er opptatt av å kontinuerlig eliminere løsninger som ikke fungerer samt forsterke faktorer som driver resultater.

Mood Communication vil alltid utfordre kunden på det som er gjort og det som er nytt. Mood Communication sitt glade mål er å gjøre arbeidsdagen til kunden vanskeligere, gjennom å stadig stille spørsmål. Slik skal vi hjelpe kunden å ta de riktige beslutningene i en medievirkelighet som stadig er i endring. Grundig innsikt i kundens produkter, marked og målgrupper sammen med effektmålinger sikrer felles arbeid mot ett og samme mål: Skape oppmerksomhet og nysgjerrighet hos sluttbruker som igjen skal føre til SALG.

Mood består av selskapene Mood Communication, Nettrafikk og Smood. Nettrafikk er vårt senior spesialistmiljø på betalt søk og organisk søk. Smood er et rendyrket sosiale medier miljø som både plasserer og produserer innhold. Kundene har kåret oss til Årets Byrå i 2018, 2019 og 2020 og kanskje er det måten vi jobber på som er grunnen til dette? Ta kontakt med oss hvis du ble nysgjerrig så forteller vi deg mer.